Volley Haasrode Leuven (VHL) biedt volleybal aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, maar we richten ons vooral op kinderen van het tweede tot het zesde leerjaar. VHL beschikt over een brede jeugdwerking. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een kwalitatief hoogstaande opleiding aan. Volleybal is een ploegsport bij uitstek. Naast volleybaltechnieken en tactieken besteden we veel aandacht aan teamspirit en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

Wat moet je doen?

Vul het onderstaande formulier in. De jeugdcoördinatie neemt zo snel mogelijk met jou contact op met enkele voorstellen om eens langs te komen op te training en alvast eens te proeven van volleybal.

Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse volleybalbond. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen en kan je wedstrijden spelen.

Wat kost dit?

Het lidgeld is afhankelijk van de categorie/leeftijd. Voor alle instappers beperken we dit tot 185 euro voor een heel seizoen (september tot mei).

We wensen je nog veel volleybalplezier bij VHL.
Bestuur en trainers zullen er alles aan doen opdat je je goed zult voelen in onze club.

 

© website powered by Twizzit.com