Mededeling van het gemeentebestuur

In het kader van de heraanleg van de oprit van de parking gelegen in de Verbindingsstraat, wordt de verkeersituatie tijdelijk aangepast in de omgeving.
De werken starten op maandag 25 oktober en zijn voorzien voor 2 weken, tot en met de herfstvakantie. Door deze werken ook in de herfstvakantie in te plannen zal de hinder minder groot zijn voor de school.
De Verbindingsstraat zal vanaf maandag 25 oktober alleen toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer. De straat en de parking worden volledig afgesloten. Doorgaand verkeer zal dus tijdens die periode niet mogelijk zijn. De parking van de school/volleybal zal ook tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Om verkeerschaos te verminderen in de schoolomgeving, wordt in de Milsestraat eenrichting ingesteld richting kerk (omhoog), van aan de Blandenstraat tot aan de Armand Verheydenstraat. Dit met een uitzondering voor de bussen van De Lijn die toegelaten zijn in beide richtingen. Een parkeerverbod is voorzien aan de linker kant van de straat richting kerk.
Ten slotte, om parkeermogelijkheden te bieden in de schoolomgeving wordt, alleen in de week van 25 oktober, in de Armand Verheydenstraat éénrichting ingesteld richting Dassenstraat, vanaf de Dalemstraat.
De parking van de school in de Milsestraat is alleen toegankelijk met de auto voor de leerkrachten.
Deze maatregelen worden genomen om de veiligheid van de schoolgaande kinderen en de bewoners te garanderen.

In overleg met de gemeente Oud-Heverlee hebben we beslist om in deze fase van de pandemie aan elke toeschouwer te vragen zich aan te melden met Identiteitskaart en Covid Safe Ticket. Deze werkwijze zorgt voor duidelijkheid naar spe(e)l(st)ers, supporters en medewerkers.

Volgende wedstrijd Heren A

Zaterdag - 23/10/2021 - 20u30


Ploegsamenstelling en
volledige kalender


Streaming wedstrijd


Volgende wedstrijd Dames A

Zaterdag - 23/10/2021 - 20u00


Ploegsamenstelling en
volledige kalender

Onze shirtsponsorsVHL-Fotoalbum-DetailFotoalbum

Familiedag 04/09/2021
Jean-Pierre Van Damme

Terug


Onze hoofdsponsors