Steun in deze crisistijd onze sponsors en koop bij hen online

Iedereen wordt dezer dagen op één of andere manier getroffen door de maatregelen om burgers en ondernemers zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te helpen. Belangrijk is dat we nu een grote solidariteit betonen om er samen doorheen te komen.

Onze (plaatselijke) sponsors zouden het enorm appreciëren indien jullie bij hen aankloppen. Deze steun kunnen ze goed gebruiken. DOEN DUS !!!

Drankenhandel J&J Drinks
Wij zijn Katlein & Jan en zijn de eigenaars en zaakvoerders van J&J Drinks. Onze drankenwinkel in het Vlaams-Brabantse Haasrode is dé plek bij uitstek wanneer je op zoek bent naar klassieke dorstlessers of verrassende dranken. Wij zijn een jong nieuwsgierig dynamisch koppel dat altijd opzoek is naar iets vernieuwend. Wij hebben een passie voor lokale dranken en dranken met een uniek recept! Bij ons vind je unieke merken met bijzondere verhalen. Van drankjes met rabarber, komkommer tot lavendel. Of ben je op zoek naar drankjes met minder suiker? Of juist méér cafeïne? Dan valt er bij ons heel veel te ontdekken. Onze missie is om deze andere dranken hun weg naar jou te laten vinden door middel van onze winkel in Haasrode en onze webshop.

In onze webshop http://www.jjdrinks.be/webshop bieden wij een selectie van alcoholische en niet alcoholische dranken. Daarnaast zijn er verschillende biermanden en andere geschenken te koop. Wij bieden een all-in service aan, wij leveren zelfs tot aan de voordeur, op afgesproken tijdstip en nemen het (eventuele) leeggoed terug mee.
Bestellingen kunnen geplaatst worden via jjdrinks@hotmail.com.
Familiewinkel D Store
Bij ons kan je meer dan 5000 producten online terugvinden, verdeeld over de afdelingen: sports, bike, outdoor, fashion, kids, jeans, snow, beach & swim.

Binnen een straal van 15km en voor 16u besteld: geleverd de dag zelf!
Lacom
Bij ons is elke chauffeur een veilige chauffeur.
Daarover bestaat geen discussie.
Die garantie biedt Lacom ons.

Want als Leuvense vereniging die van hun passie voor klantgerichte service mag genieten, weten we één ding zeker:

Lacom scoort altijd.

PROMOTIES geldig tot en met 25 februari 2021
Klik op https://partner.volvocars.be/nl/lacom-leuven/promoties#427 voor meer info
Lambrechts tuinmachines
Lambrechts is een begrip voor uw tuinmachines in Leuven en omgeving. Het is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop en dienst-na-verkoop van tuinmachines. Vader Louis Lambrechts startte de zaak op in 1966 samen met zijn vrouw Lisette Schoonjans. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op https://www.lambrechts-tuinmachines.be/nl/producten
Livingstone Vastgoed en advies
Gratis schatting van of advies over uw vastgoed? Bel 0475/39.96.99
Renovaties en nieuwbouw Savelek
Bij Savelek kan u terecht voor alle renovatie- en nieuwbouw projecten. Van de kleinste verbouwing tot de grootste nieuwbouw, totaalprojecten. Samenwerking en kwaliteit staan op de eerste plaats.
Neem even een kijkje op onze website https://savelek.be, zo heeft U een idee van al de werken die wij uitvoeren en kan U voorbeelden van reeds uitgevoerde realisaties bekijken.
Restaurant De Klimop
Momenteel is ons restaurantgedeelte gesloten, maar we kunnen u nog steeds dagelijks voorzien van een heerlijke take-away maaltijd. Bezorging (op afspraak) is ook steeds mogelijk. U kunt een keuze maken uit een zevental voorgerechten en een tiental hoofdgerechten, welke dagelijks aangepast zullen worden. Daarnaast hebben we elke dag van de week een aantrekkelijk dagmenu voor u samengesteld. Ook deze wisselt van samenstelling, zodat we u steeds een gevarieerd aanbod kunnen aanbieden.

Vragen en/ of een bestelling doen? Stuur gerust een mail naar info@deklimopleuven.be of bel 0032-49102226.
Restaurant De Nachtuil
Wij serveren klassieke Belgische gerechten. Alle gerechten zijn koud en moeten thuis nog even opgewarmd worden.
Je kan bestellen bij ons via nachtuil.leuven@gmail.com of 0478/64.31.10.
In bijlage kan u de flyer met ons aanbod terugvinden.

Wij danken u alvast hartelijk voor jullie steun.VHL steunt haar lokale sponsors

Maak gebruik van hun online aanbod

Vandaag in de kijker

Onze hoofdsponsors